duminică, 10 iulie 2016

Cosuri cadouri corporate

O prietenie nu poate rezista daca nu este permanent stimulata, caci omul, prin chiar natura lui, este o fiinta egoista, care nu poate iubi multe persoane doar pentru ca au ochi frumosi, par ondulat sau glume bune in repertoriu. La fel se intampla si in cazul parteneriatelor. Este nevoie ca focul relatiei sa fie mereu intretinut si asta se realizeaza destul de usor, prin mici atentii oferite la incheierea unui nou contract, cu ocazia anumitor sarbatori sau chiar pe neasteptate, ca mici surprize. De exemplu, oferind cadouri corporate Debonaire colaboratorilor, veti observa ca un gest marunt poate aduce mai tarziu o multime de beneficii la care acum nici nu va ganditi. De asemenea, cadouri corporate puteti oferi nu numai partenerilor de afaceri, ci si angajatilor, daca doriti sa ii fidelizati si sa ii vedeti cum se bucura. Exista pe site-ul debonaire.ro o multime de cosuri cadouri corporate, aranjate in functie de anumite criterii, astfel incat aceste cadouri business sa fie potrivite pentru zilele de Craciun, de Pasti, de 8 martie sau cu alte ocazii la fel de importante. 


Sa oferi cadouri pentru firme poate fi chiar o placere, caci aceastea pot fi personalizate in diverse moduri, produsele pot fi inlocuite cu altele disponibile pe site-ul Debonaire. Asadar, daca doriti sa impresionati si sa fidelizati partenerii de afaceri, angajatii ori alte persoane, nu uitati ca exista posibilitatea de a le oferi cadouri corporate personalizate. Un cadou corporate poate fi cadoul ideal. 

"Debonaire – cadouri corporate
Timpul modeleaza lucrul bine facut crescandu-i mereu valoarea! Fiecare noua colectie de cosuri cadou este mereu altfel, continuand nesfarsita poveste a gusturilor irepetabile, atent si riguros selectionate prin semnarea parteneriatelor cu producatori din Franta, Germania, Belgia, Italia, Scotia si Danemarca. Valorile si principiile care ne guverneaza reprezinta o eleganta carte de vizita asumandu-ne responsabilitatea in fata fiecarei companii, al carei mesaj de multumire si apreciere pentru angajati si parteneri, il transmitem cu originalitate si profesionalism.
Va multumim pentru increderea acordata!"
Avantaje la comandarea de cadouri corporate, cosuri cadouri corporate, cadouri business, cadouri pentru firme, cadouri corporate personalizate:
-discount de fidelitate pentru cei care au comandat cel putin o data
-flexibilitate prin modificarea continutului fiecarui model in functie de buget sau preferinte
-transport gratuit la o singura locatie, oriunde in tara
-personalizarea oricarui cadou corporate prin includerea de produse promotionale personalizate, carduri, felicitari. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu