espressocafe.ro

luni, 11 iulie 2016

Vitamina C naturala

Nu stiu cum mai este acum, dar in copilaria mea parintii obisnuiau sa indemne copiii sa manance multe fructe, un soi de vitamina C naturala si la indemana, iar cei care nu reuseau cumparau din farmacii pastilute de vitamina c. Mie si surorii mele ne placeau atat fructele si legumele, cat si pastilele de vitamina c. Aveau un gust dulce acrisor, usor intepator la limba. Acum, nu stiu sa va spun daca reprezentau vitamina c naturalasau vitamina C organica, dar stiu o scurta poveste in legatura cu pastilele de vitamina C. Sora mea si colega ei de banca la scoala, in ora de fizica. Profesorul punea intrebare dupa intrebare, in vreme ce ele se indopau cu pastile de vitamina C si se strambau una la alta din cauza acrelii. Bietul om, crezand ca se stramba la el si ca nu le pasa deloc de fizica pe care o preda, la un moment dat a rabufnit urland: x si y, va cunosc ca pe doi cai brezi. Iesiti afara din clasa mea, nerusinatelor! A fost anul in care nu au racit, au fost sanatoase tun si corijente la fizica. Au pierdut intreaga vara invatand la o materie oricum foarte grea, dar au castigat pe alte parti, sustin ele si in ziua de astazi. 

"Cercetătorii au identificat în extractele naturale bogate în Vitamina C Organică cofactori, sub­stanţe (flavonoide, antociani, acizi organici) care pe de o parte îmbunătăţesc simţitor asimilarea acestei vitamine de către organism, iar pe de altă parte potenţează acţiunea sa terapeutică foarte mult. 


Cu toții ar trebui să cunoaștem diferența dintre vitamina C organică și vitamina C de sinteză, denumită și acid ascorbic. Deși multă lume crede că acidul ascorbic e doar o altă denumire a vitaminei C, de fapt vorbim de două lucruri total diferite.


Vitamina C organică se găsește în natură, în plante și reprezintă un complex complet de elemente, cum ar fi: bioflavonoide, vitamina P, factorul K, factorul J, factorul P, tirozinaza, ascorbinogen și acid ascorbic.

Vitamina C de sinteză sau acidul ascorbic nu se regăsește în natură, ea se produce doar în laborator. Acidul ascorbic reprezintă doar stratul exterior al complexului complet numit vitamina C."

Nu puteam incheia acest articol fara sa ma documentez si sa va arat si voua care este diferenta dintre Vitamina C Organică și alte forme de Vitamina C. Acum, pentru cei interesati de vitamina c naturala sau vitamina C organica, eu vreau sa recomand site-ul Herbagetica.ro, locul din care am preluat citatul de mai sus si de unde va puteti procura oricand cele necesare. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 120 de lei. 

"Un preț scăzut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun raport calitate-preț. Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substante active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu