espressocafe.ro

miercuri, 16 decembrie 2015

Oferta de scaun pentru bar si o idee

In orasul unde locuiesc eu exista un loc elegant, select chiar, care ma fascineaza de cativa ani, desi a trecut mult timp de cand nu mai ies seara de seara prin baruri si restaurante (cu atat mai putin o voi face de acum acolo, daca tot s-a dat legea contra fumatului). E vorba despre un bar amplasat undeva in coltul unui restaurant, intr-un soi de separeu lasat "la vedere". E construit din caramida rosie de calitate, are o forma circulara si e placat cu marmura ce pare foarte, foarte veche. In interiorul acestui bar sta barmanul (un tip foarte serviabil, daca ma intrebati pe mine, un tip pe care toata lumea pare sa il placa), iar in afara zidului sunt amplasate scaune de bar foarte frumoase, comode si elegante, la care stau clientii barului pentru un pahar de vorba. Ce are deosebit acest bar caruia ii aduc astazi laude? Va spun imediat. 


In afara de modul foarte istet in care a fost pozitionat, de materialele de calitate din care a fost construit si de scaunele deosebite ce atrag atentia inca de la intrarea in restaurant, barul mi-a placut din prima clipa si inca imi place datorita ghivecelor cu flori exotice uriase ce troneaza pe tejgheaua barului. Printre ele se strecoara mana barmanului pentru a servi clientii cu bauturi alcoolice, sucuri sau cafele. Cu un pic de imaginatie, oricine poate uita pentru o vreme ca se afla in centrul orassului, intr-un restaurant. Cu un pic de imaginatie eu simt intotdeauna ca am ajuns undeva in jungla, ca sunt inconjurata de o vegetatie luxurianta si ca mana barmanului ar putea fi de fapt un animal de prada ce sta la panda in tufis. 

Voi puteti vedea imaginea pe care am incercat sa o descriu mai sus? Fie ca raspunsul vostru este afirmativ ori negativ, daca sunteti in cautarea unei idei deosebite pentru a amenaja un bar, luati in calcul si cele scrise in acest articol. Sunt absolut reale informatiile din el. Pana la urma, in asemenea cazuri nu trebuie sa va placa doar voua, ci si viitorilor vostri clienti (sau mai ales lor, daca ma intrebati pe mine). Oricat de buna ar fi servirea, daca nu exista un cadru placut ochiului, omul intra si iese imediat din respectivul bar. Puteti da click aici pentru oferta de scaun pentru bar. Pentru toate celelalte stiu ca va descurcati si singuri, mai ales daca va decideti sa deschideti un bar cu o tematica anume. Va puteti invita si prietenii sa dea click aici pentru oferta de scaun pentru bar...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu