espressocafe.ro

vineri, 18 decembrie 2015

Frumoasa ca o floare

I s-a spus mereu ca este frumoasa ca o floare, insa nimeni nu i-a spus ce trebuie sa faca cu acea frumusete, cum sa o ingrijeasca, cum sa o protejeze, cum sa o foloseasca. A descoperit ea cand a crescut, dupa ce s-a maturizat si a remarcat ca viata nu e intotdeauna roz si ca nu vine nici un print pe calul alb sa o trezeasca din somn pe frumoasa din padurea adormita. Dintr-un motiv numai de ea stiut, fata a cautat sa afle care este cel mai bun studio de videochat din Romania, a batut la usa lui cand a aflat ca acolo se fac angajari, a dat un interviu si iat-o angajata. Abia acolo a inceput sa invete ceea ce nu reusise in adolescenta si in primii ani de dupa terminarea liceului. A invatat ca nu e de ajuns sa fie frumoasa ca o floare, ca e bine sa aiba si o cultura generala cat mai bogata, ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine, ca florile au nevoie de apa, lumina si caldura pentru a inflori si a raspandi parfum in lume. 


Nu stiu ce isi imagineaza altii ca reprezinta un studio de videochat, insa eu am intrat pe site-ul studio20.ro si am citit cate ceva, sa pot intelege de ce atat de multe fete urmaresc momentele cand se fac angajari la videochat. Scrie acolo ca acest job poate fi privit ca oricare alt loc de munca. Exista un program, angajatele au drepturi si obligatii la fel caorice alt angajat, indiferent de domeniul de activitate si sunt platite in conformitate cu contractul pe care l-au semnat in momentulcand s-au angajat. Programul este flexibil din cate inteleg. " Iti poti stabili singura programul de munca. Pentru a-ti atinge obiectivele finaciare ai nevoie in general de 5 ture pe saptamana de cate 8 ore, ture pe care ti le poti stabili singura dupa cum vrei si poti. Muncesti la fel de mult ca in orice alt job, dar iti alegi singura programul, suna bine?", lucru pentru care sunt convinsa ca foarte multi oameni ai muncii din aceasta tara le invidiaza pe fetele frumoase care aleg sa lucreze intr-un studio de videochat. 

De ce a ales ea, fata frumoasa ca o floare, sa lucreze la studio20.ro si nu in oricare alta parte? " Iti poti stabili singura programul de munca. Pentru a-ti atinge obiectivele finaciare ai nevoie in general de 5 ture pe saptamana de cate 8 ore, ture pe care ti le poti stabili singura dupa cum vrei si poti. Muncesti la fel de mult ca in orice alt job, dar iti alegi singura programul, suna bine?"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu