espressocafe.ro

miercuri, 22 decembrie 2021

Jurnale pentru femei si fete

 Multi s-au grabit sa vizioneze legendele florilor pe youtube atunci cand am povestit despre ele. Unii s-au abonat si au ramas alaturi de mine indiferent ce altceva am mai postat pe acolo. Le multumesc din suflet! 

Desi nu are legatura una cu alta, va invit de aceasta data sa urmariti videoclipul Ce culori vad cainii? Adevarul despre vederea cainilor. Ii veti vedea acolo pe frumosii mei catei, Onix si Bruno, iar in acelasi timp veti afla o multime de informatii si curiozitati despre caini. 

Daca se intampla totusi sa nu fiti absolut deloc interesati de asa ceva, indemnul meu este Nu iti/imi plange de mila, ci treci la fapte. Poate iti vor placea aceste Best Self Love Journals UK 2022. Poate vrei sa le oferi cadou cuiva drag sau sa le folosesti chiar tu. De ce nu?

Cele mai multe dintre jurnalele acestea sunt gandite pentru fete si femei. Au tot felul de flori atat pe coperta, cat si la interior. Au citate deosebite, bune de printat si agatat prin casa, in locurile vizibile. Le recomand cu mare drag si cu increderea ca va vor placea cel putin la fel de mult pe cat imi plac mie. 

Folosind aceste jurnale, veti reinvata sa va iubiti, sa va apreciati si sa aveti mai multa grija de voi, caci numai asa puteti avea grija si de altii si va puteti bucura de fiecare clipa a vietii. 

Nu uitati sa ne dati un like pe youtube la videoclipurile noastre si sa povestiti prietenelor despre jurnalele pentru femei si fete spre care am pus link in acest articol. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu