espressocafe.ro

vineri, 22 aprilie 2022

Jurnale cu flori pentru fete

 Jurnale cu flori pentru fete

Stiai ca sunt la mare cautare in 2022 jurnalele pentru fetite si adolescente? In occident nu exista copil care sa nu aiba cel putin un jurnal in care sa isi scrie gandurile, sa se descarce de suparari si sa isi noteze amintirile. In plus, aceste jurnale au spatii unde copiii pot desena, isi pot lipi imaginile preferate si tot asa. 

Te invit sa iti arunci un ochi la aceste superbe jurnale cu flori pentru fete si, de ce nu?, sa iti comanzi jurnalul preferat. 

Cel pe care il recomand astazi se numeste jurnal de vara, insa poate fi folosit in orice anotimp, desigur, caci numai florile sunt de vara, in rest totul este gandit in asa fel incat jurnalul sa poata fi utilizat oricand pe parcursul anului. 

Pe langa faptul ca un asemenea jurnal cu flori pentru fete tine copilul/tanara ocupata zilnic, ajuta la dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii si mai ales la pastreaza echilibrului sufletesc, lucru extrem de important in zilele noastre.

In general, aceste jurnale se vand in mai multe exemplare deodata, caci multe fetite si adolescente vor sa porneasca in calatorie alaturi de o prietena, o verisoara, sora, mama, matusa etc. 

Jurnalul cu flori pentru fete recomandat astazi are toate paginile color, ceea ce le incanta maxim pe fete. Poate fi potrivit chiar si pentru femei, caci si ele au nevoie de momentele lor de intimitate, de momente in care sa scoata la iveala copilul din ele si sa se bucure de frumos. 

Cute journals for journaling 2022 online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu