espressocafe.ro

duminică, 12 februarie 2023

Uleiuri esentiale beneficii ale plantelor

 Uleiuri esentiale beneficii ale plantelor

Da-mi voie sa fac o scurta introducere si sa iti spun ca uleiurile esentiale sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Vechii egipteni, de exemplu, foloseau uleiurile esentiale pentru a-si parfuma corpurile, parul si incaperile in care locuiau. Uleiuri esentiale beneficii ale plantelor daruite omului. Sa profitam de ele, zic.

Ce sunt uleiurile esentiale? Sunt esentele uleioase extrase din plante. Fiecare planta isi "ascunde" uleiul intr-un anumit loc, insa oamenii au invatat si acum stiu cum si de unde sa extraga ce este mai bun in florile, frunzele, scoarta sau radacina plantelor pentru a le folosi in rutina de ingrijire zilnica. 

Fiecare ulei esential in parte are propriile sale proprietati pe care le putem folosi in favoarea noastra. Eu te invit sa vizitezi blogul uleiesential.com, locul unde vei gasi o multitudine de articole cu pareri despre uleiuri esentiale, beneficii, indicatii si contraindicatii, dar si magazinele online de unde poti comanda cele mai bune uleiuri esentiale beneficii ale plantelor.

Afla de unde cumpar uleiuri esentiale pure si care sunt preferatele mele. Fii la curent cu tot ce apare nou in domeniul cercetarilor medicale referitoare la uleiuri esentiale si la beneficiile pe care acestea ni le aduc zi de zi. Descopera cum se folosesc uleiurile esentiale si de ce au devenit atat de apreciate in intreaga lume. 

Te invit sa citesti si articolul despre ulei esential de rozmarin pentru par. Spre surprinderea mea, abia de curand am aflat ca, printre cele mai apreciate uleiuri esentiale folosite de romani se numara uleiul esential de tamaie, un dar divin, dupa cum i se mai spune printre cei care il utilizeaza frecvent. 

Daca esti la inceput de drum, tine minte ca pentru sedintele de aromaterapie este indicat sa ai in casa un difuzor pentru uleiuri esentiale. Daca nu ai asa ceva, sa stii ca iti poti comanda de aici. Este cel mai bun din cate exista pe piata si are un pret accesibil oricui. 

Uleiuri esentiale beneficii ale plantelor. Tu ce stii despre uleiurile esentiale? Care este favoritul tau? Si care este floarea ta preferata?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu