espressocafe.ro

duminică, 2 aprilie 2017

Urare de duminica

Urare de duminica
Am pornit Legendele florilor cu bucurie in suflet, convinsa fiind ca nimeni si nimic nu ma va putea impiedica sa scriu mult si frumos despre flori, sa nascocesc povesti, sa imaginez legende care sa bucure sufletele cititorilor mei. Din pacate, din cauza ca am prea putin timp liber si o prea mare nevoie de bani, proiectul a cazut incet, incet in uitare. Ajung tot mai rar pe blogul Legendele florilor si scriu atat de rar despre flori, incat aproape ca am uitat cum se face. Noroc cu aparatul de fotografiat, ca macar apuc sa le pozez inainte de a se scutura.
Sa ma traga cineva de maneca, sa ma certe cineva, sa ma roage cineva sa scriu mai des! Cred ca numai asa as reusi sa ma mobilizez pentru a nu abandona blogul Legendele florilor, pentru a mai scrie cate o poveste. Dar nu astazi, nu duminica. Duminica este facuta pentru odihna! Puteti doar sa va opriti o clipa si sa admirati cateva flori de primavara. :D





2 comentarii:

  1. Ce frumoasa poza ai ales! Copacul parca isi scutura pletele galbene!
    O duminica frumoasa si o saptamana cu spor, draga Vienela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul meu regret este ca aparatul de fotografiat nu va putea niciodata sa redea exact ceea ce au vazut ochii mei la intalnirea cu acel copac.

      Ștergere