espressocafe.ro

sâmbătă, 9 iulie 2016

Lift pentru masini

Erau (inca sunt) o familie tare frumoasa. El muncea prin strainatate pentru a oferi celor dragi tot ce le trebuia, iar ea statea acasa, cu grija copiilor si a gospodariei. Cei mici erau cuminti si isi vedeau de indatoririle lor cu mare placere (la scoala si la gradinita). Odata, cand tatal lor a venit in "vacanta" acasa, le-a adus o minunatie de joc pentru baieti. Tot felul de autostrazi, sosele, parcari, lift pentru masini, garaje si tot felul de alte piese pe care copiii le imbinau si le foloseau pentru a se juca de-a soferii profesionisti. Jocul, inalt de peste un metru, ar fi atras pana si adulti, nu numai copii. Lift auto care urca masinile in parcarile supraetajate, semne de circulatie care trebuiau respectate, spalatorii auto si multge altele. Puteai sta ore intregi sa te uiti la ei cum se jucau, fara sa te plictisesti. Uimitor este faptul ca aceste jocuri reusesc sa redea destul de bine piese care exista in realitate, piese pe care oamenii le utilizeaza zi de zi, asa cum este orice lift pentru masini de la MP Ifma, fie el sistem de parcare, fie platforma auto tip foarfeca. 


Un lift auto de la MP Ifma va poate aduce confortul si siguranta pe care le doriti. 
-Securitate
Salvarea automată a pasagerilor.
-Semnalizare
Semnalizarea palierelor.
-Acuratețe
Acuratețe a opririi cabinei la statie
-Protecție
Cabine proiectate special pentru a vă proteja mașina.
"MP IFMA proiectează și produce toate tipurile de ascensoare, scări și trotuare rulante, pentru orice tip de utilizare.
Ascensoare si elevatoare auto proiectate pentru mobilitatea vehiculelor. Cu sau fără șofer
Ascensoarele si elevatoarele auto MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, atât la nivelul accesibilității și confortului cât și prin performanțele tehnice."



Mi-ar placea ca omul modern, daca tot are acces la diferite facilitati, sa le si foloseasca, sa ofere celor din jur siguranta si confort. Mi-ar placea sa vad si in tara noatra, in viata reala, sosele si parcari cum am vazut la copiii prietenilor mei. Mi-ar placea ca viata sa fie la fel de simpla si de frumoasa pe cat pare in jocurile copiilor. Daca masinile se busesc, oamenii sa nu pateasca nimic, daca autostrada se rupe, sa poata fi imediat remontata si sa fie functionala. Multe mi-ar placea mie, insa mai mult decat sa recomand un lift auto nu stiu daca pot face deocamdata. 

"Suntem o companie de ascensoare şi scări rulante care oferă soluţii pentru a deplasa oameni şi bunuri în interiorul clădirilor cât şi în alte spaţii urbane.Ne adresăm utilizatorilor de ascensoare, scări rulante şi alte tehnologii de ridicare, proprietarilor şi administratorilor de clădiri, arhitecţilor şi altor firme tehnice, cât şi altor companii şi organisme publice implicate în proiectarea şi construcţia acestora.
Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri un serviciu bazat pe APROPIERE şi o largă gamă de produse DE ÎNCREDERE.
Năzuim să îmbunătăţim calitatea vieţii şi starea de bine a oamenilor. Eliminăm bariere şi le soluţionăm nevoile de mobilitate în cadrul clădirilor."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu