espressocafe.ro

duminică, 10 iulie 2016

Dotari restaurante - pubela de gunoi din inox

Dintotdeauna echipamentele horeca au fost diferite de cele casnice. Este normal sa fie asa, caci pretentiile sunt toate la fel pentru toata lumea in acest domeniu. Igiena joaca un rol atat de important, incat consider ca ar fi nevoie de tratate intregi care sa acopere fiecare aspect in parte, un soi de biblie pentru hotelieri, detinatori de restaurante sau lucratori in catering. De la ingrijirea corecta a mainilor, a unghiilor, la curatarea temeinica a ustensilelor de lucru, la pastrarea in cele mai bune conditii a echipamentelor horeca si pana la grija fata de client. Toate ar trebui invatate si respectate. Iti cumperi o pubela de gunoi de aici? Ai grija si in continuare de ea, caci in timp, daca nu este curatata, poate deveni o adevarata sursa de infectie. E drept, aceasta pubela de gunoi din inox este tot ce poate fi mai nou in materie de pubele de gunoi, dar asta nu inseamna ca trebuie lasata la voia intamplarii curatenia. Si imediat va explic de ce insist pe aceasta idee. 


S-a intamplat sa am ocazia de a intra odata in bucataria unui restaurant select pentru a vedea cum se lucreaza acolo, cat de curate si proaspete sunt alimentele folosite si altele asemenea. Instinctul m-a impuns sa merg pana la locul unde stateau cateva pubele de gunoi. Ceea ce am vazut acolo m-a ingrozit. In primul rand am vazut cum bucatareasa incerca sa impinga in pubela (nu, nu era o pubela de gunoi din inox, asa cum sunt cele de la Dactrust, ci una din plastic) gunoaiele carate din bucatarie. Pe jos erau alimente intrate in putrefactie, cartoane imbibate de zemuri urat mirositoare, cioburi la tot pasul si multe altele, de care nu imi mai amintesc acum. Dureros a fost faptul ca, odata intoarsa in bucatarie, angajata nu s-a deranjat sa se spele si dezinfecteze pe maini, ci a continuat sa taie ceapa si sa invarta in oale. Am jurat ca nu voi manca vreodata acolo. Uite asa se poate duce de rapa o afacere, daca angajatii nu sunt bine instruiti, daca nu au bun simt si nu sunt responsabilizati. 

Sa va spun cateva cuvinte despre pubela de gunoi din inox de la Dactrust: este conceputa pentru lucrul in bucatarie. 

"Otelul inoxidabil este ideal pentru pubele gunoi pentru ca e usor de intretinut si de transportat, rezista stresului mecanic, temperaturilor oscilante si uzurii zilnice, permite mentinerea bucatariei in normele de igiena stabilite si are si un design potrivit pentru orice bucatarie profesionala. Pubelele de inox sunt de dimensiuni diferite si pot atinge o capacitate de pana la 95 de litri.
Puteti comanda pubele gunoi din otel inoxidabil si din magazinul online Dactrust. Aici gasiti o gama variata de produse cu un pret atractiv, din care le puteti alege pe cele mai potrivite pentru necesitatile dumneavoastra. Comanda online se face foarte simplu si mult mai rapid decat in magazinele obisnuite. Astfel, veti economisi timp si energie comandand online."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu