espressocafe.ro

luni, 18 aprilie 2016

Fotoliu de masaj de la www.masatto.ro

Viata de blogger? O viata placuta, petrecuta in mare parte cu ochii in monitor, cu gandul la cititori, cu degetele pe taste, cu inima la cuvintelecare se astern cuminti pe foile albe ale blogului. La picioarele mele doarme cainele, in brate mi s-a culcusit o pisica, pe birou zambeste buchetelul de balarii adunat ieri. Duminica este una dintre putinele zile in care ma relaxez. Ochii mei obositi si incercanati au nevoie de lumina soarelui. Spatele, amotit si dureros, are nevoie de masaj si de miscare. Daca mi-as permite, astazi mi-as comanda un fotoliu cu masaj de la www.masatto.ro. Mi-as oferi la fiecare ora cateva minute de relaxare, minute in care sa stau degeaba, poate citind o carte si band un ceai aromat, timp in care fotoliul sa isi faca treaba pentru care a fost proiectat, si anume: sa elibereze omul de stres si sa il ajute sa se relaxeze, sa il scape de rigiditatea muschilor prea obositi de sedentarism, sa ii imbunatateasca circulatia sanguina si flexibilitatea, sa-l scape de nesuferitele dureri de gat, de umeri si de spte, sa ilmentina intr-o pozitie corecta in fata calculatorului si, de ce nu?, sa ii dea ace stare de bine oferita de momentele de rasfat. 

Intrati pe www.masatto.ro. Veti gasi acolo o multime de fotolii de masaj, in toate modelele si culorile posibile. Cei interesati de asa ceva nu doar ca se vor simti mai bine si vor scapa de enervantele dureri cauzate de lipsa de miscare si de prea mult stat in fata computerului, dar vordescoperi ca orice comanda plasata pe site-ul respectiv poate aduce si alte avantaje, deloc de neglijat:
"De ce să cumperi de la masatto.ro?
Cel mai bun preț GARANTAT! Gamă completă de produse.
În cazul în care sunteți din altă localitate și vă deplasați cu avionul, autobuzul sau trenul vă așteptam la locul sosirii pentru a vă aduce la showroom-ul nostru.
Testare gratuită în showroom-ul masatto.ro
Consultanță gratuită și dedicată înainte și dupa achiziționare
Se oferă consultanță pe calea de comunicare solicitată de către dumneavoastră (telefon, e-mail, prezentare în showroom)
Livrare direct din stoc. În 24 de ore
Transport gratuit pe teritoriul României
Comparații relevante între fotoliile de masaj
Testimoniale relevante cu scaunele de masaj
Posibilitate de finanțare pentru fotoliile cu masaj
Bază de date completă cu informații despre fotoliile de masaj (audio, video, foto)"

Nu trebuie sa ma credeti pe mine pe cuvant. Pentru a va convinge ca aceste fotolii de masaj sunt nemaipomenite, cautati pe site rubrica unde clientii povestesc despre experienta legata de comenzile facute si mai apoi de produsele primite. Daca doriti sa le vedeti si pipaiti inainte de a comanda, sa stiti ca exista si magazine fizice in Bucuresti si Cluj-Napoca. 
"Consultanță și informații prin email sau la telefon
“5 lucruri pe care trebuie neapărat să le știți înainte de a lua în considerare investirea într-un fotoliu de masaj și relaxare de înaltă calitate” Echipa masatto.ro a ales pentru Dvs. acele aspecte care trebuiesc neapărat luate în considerare pentru alegerea corectă a fotoliului de masaj. 
Astăzi beneficiați de:
Răspuns în maxim o oră
Prețuri de la 3.490 lei. Transport gratuit. Garanție 3 sau 4 ani
Deviza Masatto:
“Cel mai bun preț. Garantat! Găsiți mai ieftin, vă facem o ofertă mai bună!”"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu