espressocafe.ro

miercuri, 27 aprilie 2016

Clinica stomatologica pentru copii

Legenda spune ca aveam vreo patru anisori cand am ajuns pentru prima data intr-o clinica de stomatologie copii. Nu am prea multe amintiri, insa familia mea are grija din cand in cand sa imi descrie cu lux de amanunte fiecare clipa pe care am petrecut-o pe acelui stomatolog copii. Totul a fost bine si frumos in primele momente. Pana cand medicul dentist copii a indraznit sa imi bage mana in gura. Atunci, de teama sau din instinct, am azvarlit ambele picioare ca un cal naravas, lovind bietul om in stomac cu toata forta data de teroare. Pe buna dreptate s-a suparat si i-a facut morala mamei mele, incheind cu sfatul de a ma aduce la stomatologie pediatrica abia dupa ce ma educa in mod corespunzator. Fac si eu acelasi lucru acum pentru persoanele care doresc sa isi duca puii la clinica stomatologica copii bucuresti: ideal ar fi sa ii duceti la aceasta clinica stomatologica pentru copii in Bucuresti, dar si daca nu puteti, oriunde ati merge cu ei, explicati-le inainte ca nu doare, nu se intampla nimic rau, ca exista substante care calmeaza orice durere, ca nu vor simti nimic rau, ca medicul dentist copii este acolo pentru a le rezolva problemele si a-i scapa de carii sau dureri. 


Pentru fiecare copil, prima vizita la dentist este cea mai importanta si este cea care ii va influenta comportamentul ulterior. Daca pleaca speriat de la stomatologie copii, cu greu va putea fi convins sa mai mearga. Daca este instruit inca de acasa ca merge intr-un loc unde toata lumea ii vrea binele, unde toti se poarta frumos si unde i se vor rezolva problemele deranjante, copilul nu va simti teama si se va lasa pe mana oricarui stomatolog copii. Recomand clinica stomatologica copii bucuresti Trident pentru ca dumnealor au experienta cu copiii, au aparatura necesara si rabdarea de a lucra in asa fel incat sa nu sperie copiii care vin la cabinetul de stomatologie pediatrica. 

"Credem cu tarie ca un zambet sanatos ar trebui sa inceapa din copilarie si sa dureze o viata!
Copiii cu grad crescut de anxietate, afectare dentara avansata sau probleme de sanatate generala sunt de cele mai multe ori refuzati de Clinicile de Medicina Dentara din Romania.
La Trident Jr., in cadrul departamentului de stomatologie copii, am construit o echipa multidisciplinara, pentru a putea oferi oricarui copil acces la tratamente stomatologice.
Din pacate, pentru multi copii, tratamentul stomatologic este inca asociat cu teama, anxietate, durere. Pentru a veni in sprijinul acestor cazuri cu nivel redus de cooperare, clinica Trident initiaza colaborarea cu psihologul Madalina Bita, specialist in psihologie pediatrica.
Psihologul nostru are misiunea de a facilita comunicarea medicului stomatolog cu pacientii cu grad crescut de anxietate, asigurand diminuarea disconfortului si cooperarea micului pacient pe toata durata desfasurarii tratamentului stomatologic.

Sanatatea orala si aspectul dintilor reflecta profesionalismul stomatologului pediatru. Fiecare pacient inseamna o carte de vizita a unei clinici. La multumirea pacientului contribuie nu doar lucrarile atent facute si tratamentul nedureros, dar si posibilitatea de a nu impovara pacientul cu eforturi inutile, pe cat de mult este posibil.

O afectiune poate fi tratata la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma intr-o trimitere catre un specialist. De aceea, este important ca medicii specializati in diferite sub-ramuri ale stomatologiei sa se afle intr-un singur loc. Departamentul de stomatologie pentru copii Trident reuneste o echipa de 20 de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu