espressocafe.ro

vineri, 22 ianuarie 2016

Stomatologie si chirurgie dento-alveolara in Targoviste

Esti din Targoviste (sau dintr-un sat invecinat?) si te intereseaza o clinica buna de stomatologie si chirurgie dento-alveolara? Cu un singur clic pe linkul urmator poti ajunge pe site-ul www.targovistedentalcenter.ro. Este vorba despre un loc unde, orice problema dentara ar avea o persoana, isi va gasi rezolvarea. Trecusera in jur de zece ani de la ultima mea vizita la Targoviste. Imi aminteam de el ca fiind un orasel de provincie mititel, dar cochet, cu strazi curate prin centru si cu aspect de satuc pe la periferie, cu oameni prietenosi, cu copii frumos imbracati, cu magazine care aveau geamurile acoperite de reclame viu colorate. Imi mai aminteam o intitutie a statului (oare tribunalul?) unde mersesem candva sa imi ridic partea de mostenire primita de la o matusa a mamei mele. Nici nu va puteti imagina cat am fost de placut surprinsa revenind anul trecut in Targoviste. Oraselul era la fel de frumos pe cat mi-l aminteam, la fel de curat si de cochet. Parea, in plus, parca mai vesel. Oamenii parca radeau mai des, zambetele lor erau mai albe si mai senine. Sa fie oare pentru ca multi dintre ei apeleaza la clinica de stomatologie si chirurgie dento-alveolara Targoviste Dental Center? 

"Clinica T.D.C. abordeaza toate specialitatile medicinei dentare oferind tratamente complete si complexe, punandu-va la dispozitie o gama variata de tehnici si materiale dentare de ultima generatie care sa va satisfaca orice nevoie sau dorinta.
Ca si obiectiv de activitate, clinica noastra ofera asistenta medico-dentara, chirurgicala si radiologica digitala pentru afectiunile stomatologice estetice dentare, restaurari fc-nale si masticatorii. Ca si completare largim paleta de servicii prin interventiile chirurgicale oro-dentare (extractii laborioase, rezectii apicale, chitectomii); metodele moderne ale implantologiei orale (operatia de sinu-lift, augumentare, pelevare de os si implanturi zigomatice) se regasesc la un nivel elevat dpdv chirugical si protetic.". Faptul ca o asemenea clinica moderna isi are sediul in Targoviste spune multe despre dezvoltarea acestui oras, despre locuitorii sai, despre faptul ca oamenii incep sa inteleaga cat este de importanta igiena orala pentru sanatatea intregului organism, dar si cat de mult conteaza sa avem un zambet placut atunci cand deschidem gura, sa nu ne simtim complexati atunci cand vorbim.

As putea scrie foarte multe despre Targoviste Dental Center, insa prefer sa va invit pe voi sa cititi direct de pe site-ul www.targovistedentalcenter.ro, sa vedeti imagini facute la fata locului, sa va documentati despre ceea ce va intereseaza si, de ce nu?, sa folositi cu incredere pagina de contact pentru a gasi usor modul in care puteti ajunge la adresa (Str. Matei Basarab Nr 38 Targoviste Dambovita, Târgoviște 130168, Nr. de telefon‎: 0345 100 270) si pentru a cere mai multe informatii despre serviciile pe care clinica le ofera, ca si despre felul in care puteti beneficia de o programare. Printre altele, la clinica Targoviste Dental Center puteti solicita servicii de albirea dintilor, albire cu laser zoom, fatete dentare ceramice, coroane dentare din zirconiu, punti dentare, proteze dentare fixe, proteze dentare mobile, remodelarea gingiilor si multe, multe altele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu