espressocafe.ro

vineri, 15 ianuarie 2016

Masinute electrice pentru copii

Weekend de weekend, vreme de vreo doi ani, cumnatul meu si-a petrecut zilele prin diverse parcuri, pentru ca baietelul sau sa se poata plimba cu "iubitele lui", niste masinute electrice pentru copii care il fermecau. Daca cineva isi imagineaza ca este usor pentru un adult sa faca asa ceva, sa stiti ca se inseala. Dupa o saptamana obositoare de munca, fiecare om abia astepta sa vina weekend-ul pentru a se odihni si relaxa. Doar bietul meu cumnat se vedea nevoit sa se trezeasca devreme, sa ciuguleasca ceva pe fuga, sa se imbrace si sa isi scoata copilul in parcul din celalalt capat al orasului, acolo unde se gaseau deja celebrele masinute electrice pentru copii cuminti, care mananca tot din farfurie si care se baga devreme la somn in fiecare seara. Nu era cazul sa se planga de banii cheltuiti, ci mai degraba de oboseala care se acumula, nemiloasa, si care l-a facut la un moment dat sa nu se mai poata concentra la munca, sa fie mai nervos acasa, sa nu mai aiba chef de nimic. Ne spunea la un moment dat ca ar da orice pentru a scapa macar o zi din weekend, sa poata dormi neintors, fara sa mai auda plans de copil rasfatat, fara sa mai iasa din casa, fara sa mai aiba vreo grija. 

Am incercat sa ne oferim noi sa iesim cu copilul in parc, la masinute, insa s-a dovedit a fi o incercat sortita pierii din start. Copilul voia doar cu tati al lui. Nici macar pe mami nu o voia, ca "mami e fata si fetele nu se plicep la masinute". Acela a fost momentul cand sotul meu, exasperat de atata razgaiala pe un copil de doar cativa anisori, i-a dat cumnatului ideea de a-si aduce masinutele electrice in curte, macar sa scape de chinul de a iesi pana in capatul orasului pentru distractia copilului. Ce idee simpla, la indemana oricui, si totusi noua nu ne-a venit vreme de doi ani. Ne-am grabit sa intram pe internet si sa cautam un magazin unde se vinde asa ceva. Surpriza! Pe site-ul bebelas.ro am gasit nu doar masinute electrice pentru copii, ci si o multime de modele de motociclete electrice pentru copii. Iata cum a ajuns cumnatul meu sa isi faca in curte o intreaga colectie de asemenea mijloace de locomotie pentru cel mic si, din cate am inteles, are in plan sa mai cumpere in zilele urmatoare inca una, sa ii dea de lucru copilului si sa il faca sa nu mai ceara la parculet. 

Adevarul este ca din clipa in care a adus in curte prima masinuta electrica, dragul nostru cumnat si-a regasit linistea, s-a putut odihni ca orice om al muncii si si-a vazut copilul fericit fara prea mare efort. Acum, ne distram auzind cum ne povesteste cumnata mea ca arata diminetile lor. Primul care se trezeste este, desigur, copilul. A invatat sa isi puna singur caciula in cap, sa se incalte si sa isi traga o gecuta pe el. Isi ia un acumulator si iese in curte. Il conecteaza la una dintre masinutele electrice si incepe sa se plimbe pe alei strigand: mami, tati, veniti repede sa ma vedeti cum conduc! Ei isi indeasa pernele pe cap, incercand sa scape, dar nu e chip, caci strigatele risca sa il trezeasca pe cel mic, pe bebelusul lor de numai patru luni. Au invatat sa se trezeasca mai devreme pentru a evita spaimele pe care le indurau cand isi auzeau copilul tipand. Ma duc des pe la ei, de la prima ora a diminetii, sa ma distrez alaturi de nepot. Se distreaza si el facand concurs cu Bruno, cainele meu, care alearga cu o placere nebuna alaturi de masinuta electrica sau de motocicletele frumos colorate pe care le calareste nepotelul. :)))

"Dorim sa va raspundem prompt si cat se poate de clar atunci cand cautati un produs in cadrul magazinului nostru. Avand in vedere ca portofoliul bebelas.ro este intr-o crestere dinamica continua, mai jos aveti urmatoarele sfaturi pentru a castiga timp si pentru a elimina orice confuzie.
Pentru a putea plasa o comanda pe site trebuie sa detineti o adresa valida de email, prin intermediul careia se va derula ulterior comunicarea dintre noi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu