espressocafe.ro

marți, 12 ianuarie 2016

Locul in care dorintele prind viata

Ce isi doresc femeile? Multi sustin ca pe pamant exista doua tipuri de femei: cele care isi doresc o familie pentru care sa se zbata si sa se sacrifice si cele care isi doresc sa aiba lumea la picioare, sa poata impresiona orice muritor. Din prima categorie sunt femeile in care spiritul matern e atat de puternic incat il transferaa nu doar asupra copiilor, ci si a sotilor, parintilor, nefericitilor lumii, asupra oricui pare ca ar avea nevoie de ajutor. Pe ele le vor vedea foarte rar machiate, excesiv aranjate, dornice sa iasa din casa si sa se distreze. Cele mai multe prefera linistea caminului, locul unde sunt stapane absolute si unde se pot desfasura in voie, oferind celor dragi o casa calda, primitoare, si o masa mereu imbelsugata. De cealalta parte sunt cele care sustin cu tarie emanciparea femeii, care nu vor sa isi petreaca intreaga viata la cratita, asa cum faceau bunicile cu 200 de ani in urma. Ele vor sa fie libere, independente, sa poata colinda lumea, sa isi poata implini fiecare vis, sa se poata bucura de fiecare clipa a vietii, de tot ceea ce viata le ofera. 

Le putem recunoaste usor. Sunt acele femei frumoase, intotdeauna ingrijite, cu chip senin si zambet fericit. Sunt femeile care se simt libere, neincorsetate de rigiditatea unor invataturi pe care altii le considera perimate. Sunt femeile care, indiferent de griji, de probleme, de greutati, aleg sa ramana increzatoare in propriile forte, sa zambeasca oricat de grava ar parea situatia, sa mearga mai departe chiar si cand oricine altcineva ar claca. Printre aceste femei le vom gasi pe cele care sustin ca Manequeen Studio locul in care dorintele prind viata, le-a schimbat viata, le-a facut sa inteleaga ce inseamna respectul, ce inseamna aprecierea de sine, dar si ce inseamna sa ai propriul tau ban, sa nu depinzi de nimeni, sa iti poti implini orice dorinta. 

"La Manequeen, farmecul tau trebuie sa fie mereu observat si apreciat la cele mai inalte standarde. Vrem ca studioul nostru sa iti ofere mereu tot ceea ce este mai nou in materie de dotari tehnice. De aceea achizitiile noastre nu se opresc niciodata. Cumparam continuu calculatoare noi, schimbam lumini, facem noi amenajari in studio, astfel incat tu sa fii pusa in valoare asa cum meriti. Este un lucru pentru care primim premii si aprecieri de la site-urile de videochat partenere. La Manequeen, eleganta ta este pusa in valoare de cea mai noua tehnologie. Stim cat de important este ca farmecul tau sa fie observat cat mai bine de admiratori si de aceea ne ocupam de cele mai mici detalii tehnice. Iti punem la dispozitie cele mai puternice si mai noi calculatoare, lumini profesioniste, retea de internet ultrarapida prin conexiune directa cu site-urile cu care colaboram (suntem singurii din piata care au reusit acest lucru). "

Dupa cum vedeti, e destul de simplu sa aflam ce isi doresc femeile. Trebuie doar sa deschidem bine ochii, sa citim, sa ne documentam, sa punem intrebari sau sa ascultam. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu