espressocafe.ro

luni, 4 ianuarie 2016

Fata e ca o floare

Fata e ca o floare... spunea candva un cantecel pe care il fredonau adolescentii in jurul focului de tabara, acompaniati intotdeauna de o chitara ce suna vesel in noapte, sub supravegherea stelelor. Ce asteptari au oamenii de la flori? V-ati intrebat vreodata din ce motiv ne place sa asociem fetele cu florile? Eu nu, pana acum cateva momente, cand mi-a venit ideea si m-am decis sa scriu cateva cuvinte pe blog. Nimeni nu vrea sa manance florile, nici sa le faca rau. Cei mai multi oameni platesc bani grei pentru a sta in preajma lor, pentru a le inhala parfumul ametitor, pentru a le asculta soaptele fosnite, pentru a-si umple sufletul de o frumusete aproape ireala. Mie florile imi sugereaza intotdeauna ideea de naturalete, de sensibilitate, de gingasie, de noi inceputuri. Parfumul lor ma imbata si ma face sa visez, sa imi creez lumi imaginare, sa traiesc macar pentru o clipa in alte timpuri, in alte dimensiuni, in alte sfere. Si, oricat ar putea parea de ciudat, nu sunt singura persoana care simte asa. Foarte multe femei stiu ca "fata e ca o floare", ca nu trebuie atinsa nici cu un deget, ca frumusetea si finetea sa vor fi mereu apreciate asa cum se cuvine. 

Surprinzator sau nu, pe pamant traiesc si foarte multi barbati care vad in femeie o floare gingasa, ce nu trebuie atinsa, ce trebuie apreciata de la distanta. Nu, sa nu va mire daca aflati ca foarte multi barbati vor ca, privind la frumusetea femeii, sa traiasca macar pentru o clipa intr-o alta dimensiune, intr-un loc cald, incarcat de parfumul iluziilor, intr-o dimensiune paralela, unde totul e curat si senin, unde nu exista griji sau nevoi materiale. In general, acesti barbati sunt cei care apeleaza la serviciile fetelor ce fac videochat. Din cate am inteles citind cate ceva pe internet, exista o multime de studiouri care fac angajari videochat bucuresti, insa nu orice fata poate ajunge acolo, caci sunt o multime de criterii pe care trebuie sa le implineasca pentru a putea fi angajata. Nimeni nu isi doreste sa schimbe impresia lumii, cum ca fata e ca o floare, nu? Inteleg ca se cauta fete nu neaparat extrem de frumoase, ci mai degraba fete care sa fie deschise la provocari, sa aiba acea gingasie ce farmeca inima barbatului, sa aiba o bogata cultura generala, caci sensibilitatea si voiosia se pot citi in ochi, dar si mai usor pot fi scoase la iveala in discutiile lungi, presarate cu glume bune. 

Incercand sa aflu mai multe despre acest domeniu de activitate, am ajuns intamplator pe site-ul livestudio.ro. De acolo am preluat, intre ghilimele, fragmentul de mai jos. Da, fata e ca o floare, insa daca are de gand sa profite de faptul ca se fac angajari la videochat in bucuresti, trebuie sa stie ca:
"Pentru a putea apela la echipa de angajari videochat a Livestudio, va trebui sa indeplinesti cateva conditii simple dar foarte importante:
1. Sa ai minim 18 ani
2. Sa cunosti limba romana corect si gramatical
3. Sa cunosti cel putin o limba straina scris, Engleza sau Franceza
4. Sa fii o persoana civilizata, fara vicii care ar dauna unui colectiv
5. Sa fii o fire rabdatoare si sa intelegi ca succesul se construieste si nu vine pe fuga
6. Sa ai un limbaj si o atitudine placuta in demne de un studio profesional
7. Sa iti doresti sa castigi multi bani din videochat

Optional recomandam cu precadere si urmatoarele aspecte:
8. Sa ai un fizic ingrijit si sa fii dispusa sa folosesti machiajul si atitudinea feminina.
9. Sa iti doresti sa depasesti limitele personale
10. Sa iti doresti sa devii o persoana mai buna si mai performata profesional"
Din cate am inteles, toate aceste conditii sunt impuse inca de la inceput tocmai pentru a oferi angajatelor cele mai bune conditii de lucru, cel mai prietenos mediu, cele mai ridicate standarde. "Astfel vrem ca tu sa castigi multi bani, dar si sa intelegi ca acest beneficiu financiar, foarte mare, obtinut in cadrul LiveStudio, este de fapt o munca de echipa, o munca in care studioul investeste cunostinte tehnice avansate, cursuri de limbi straine, cursuri de psihologie a membrilor, echipamente performante si nu in ultimul rand reclama platita, promovare pe cele mai profitabile platforme internationale."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu