espressocafe.ro

luni, 18 ianuarie 2016

Dry Ice, lider national in producerea si distribuirea de gheata

Pana acum cativa ani nimeni nu auzise la noi in tara de gheata carbonica, iar acum nimeni nu mai poate concepe viata fara ea. Oamenii folosesc gheata carbonica in cele mai diverse domenii posibile, de la bauturi si pana la transporturi medicale, de la nunti si pana in industria alimentara, de la viticultura si pana la sablare. Trebuie sa stiti ca Dry Ice lider national in producerea si distribuirea de gheata, va pune la dispozitie oricata gheata ati avea nevoie, indiferent de scopul pentru care o doriti. De exemplu, asta-vara am vazut cum gheata carbonica a transformat total o nunta, facand ca dansul mirilor sa ramana unul dintre cele mai frumoase momente ale serii, alaturi de cel in care s-a reintors mireasa, dupa ce fusese furata cu un atv si plimbata prin oras. Au ales o melodie romantica si totusi cumva incarcata de veselie (nu ma intrebati ce melodie, ca nu o cunosteam si nici nu i-am retinut numele). Mirele, elegant si avand o atitudine parca venita din alte vremuri, in care barbatii stiau ce este galanteria si o aplicau zilnic cu mare succes la femei, s-a ridicat, a invitat mireasa la dans si amandoi s-au lasat invaluti in aparentul fum emis de gheata carbonica, un soi de norisori ce li se invarteau printre picioare si care fermecau ochiul. Abia astept sa vad filmul nuntii, sa imi dau seama mai bine ce si cum arata gheata carbonica.

Legat de dansul mirilor, in minte imi revine amintirea unei perechi care, ori nestiind care e traditia, ori fiind total nepasatoare fata de ea, s-a ridicat odata cu miri si a iesit pe ringul de dans, sa se dea in spectacol in faat intregii adunari. Mirele s-a schimbat la fata, caci este un om dintr-o bucata si a investit mult pentru ca nunta lui sa iasa perfecta pana in cel mai mic amanunt, iar oamenii aceia doi ii stricau pregatirile si ambientul. Mireasa a devenit si ea alba la gandul ca frumosul ei mire s-ar putea enerva si ar lua obraznicii de guler sa ii arunce din ring. Pana la urma tot cativa nuntasi s-au ocupat de problema, in vreme ce mirii si-au continuat, aparent nestingheriti, dansul. Dar noi, cei care ii cunosteam bine, am simtit imediat ca aerul era incarcat de electricitate, nu doar de fum si ca o singura scanteie ar fi fost de ajuns pentru a produce o explozie de nervi din partea mirelui. Dar sa revenim la gheata carbonica si la Dry Ice, lider national in producerea si distribuirea de gheata,cei despre care eu am aflat in urma cu un an, doi sau chiar mai mult si pe care i-am recomandat prietenilor mei cand am aflat ca vor sa faca nunta.

"Daca iti doresti si tu ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii deasupra unor norisori, intr-o atmosfera de basm, atunci contacteaza-ne acum si noi va indeplinim dorinta. Toate aceste lucruri sunt posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica. 
Valsul mirilor este primul vostru dans in calitate de sot si sotie. Este cel mai important moment al unei nunti, de aceea trebuie sa fie un moment special. Cel mai important efect in cadrul organizarii unei nunti de succes este fumul greu cu gheata carbonica. Acest moment magic ramane in amintirile tuturor prezenti, fiind cel mai urmarit si fotografiat moment al nuntii. 
In cazul in care va perminte locatia sa folositi si artificii de interior, impreuna cu fum greu cu gheata carbonica, aceste doua efecte sunt combinatia perfecta pentru dansul mirilor.

Daca doriti sa beneficiati de aceste efecte magice si sa aveti o nunta ca in basme, va recomandam sa faceti o rezervare din timp. Pentru oferte speciale sau reduceri sunati la numerele afisate la contact."
"Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra.

De-a lungul anilor, companii importante, cluburi, restaurante, baruri, expozitii precum si tineri proaspat casatoriti au avut incredere in noi, iar noi i-am rasplatit oferindu-le clipe si momente de neuitat.
In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu